FINE DINING RESTAURANT

In het fine dining restaurant van Tribeca gaat het om eerlijke smaken. Puur. Terug naar het klassieke koken, maar dan anno nu. In de gerechten van chef Sobecki proeft u zijn mondiale verleden, met wereldwijde leerscholen van innovatief Amerika tot klassiek Parijs. Een bijzondere combinatie van ver weg en dichtbij, van verfijning en veelzijdigheid. Een mondiaal smaakpalet, gefundeerd op authentieke Franse basis.

In het restaurant is plaats voor 35 gasten en serveren wij zowel lunch als diner. Indien het weer het toelaat, verzorgen wij de lunch en eventueel de start van het diner voor onze Restaurant gasten in onze serene schaduwrijke tuin. 

U kunt de keuze maken uit een tweetal 6 gangen menu’s, Tribeca of The Golden Age. Deze zijn ook vegetarisch beschikbaar. Heeft u een allergie? Laat het ons bij uw reservering weten en ons keukenteam zorgt voor een aangepast menu.

Vanaf 6 personen serveren wij in overleg een vooraf besproken menu. Reserveringen voor gezelschappen vanaf 7 personen ontvangen we graag via onze mail. 

Tribeca menu

Zeebaars yoghurt, zee egel, pistache
Dagvangst passend garnituur
Cantharel lavas, aardpeer, aardappel
Zwezerik miso, beignet, ui
Reebok koolrabi, biet, sinaasappel
Pompoen rozemarijn, manjari, limoen
  • 6 gangen Tribeca €145

Op verzoek serveren wij ook een vegetarisch menu. Heeft u een allergie? Laat het ons bij uw reservering weten en ons keukenteam zorgt voor een aangepast menu.

The Golden Age menu

  • 6 gangen "The Golden Age" €225

Op verzoek serveren wij ook een vegetarisch menu. Heeft u een allergie? Laat het ons bij uw reservering weten en ons keukenteam zorgt voor een aangepast menu.

Scheermes witte truffel, vadouvan, peer
Langoustine schelpdieren, Oscietra kaviaar, bosui
Tarbot herfst truffel, uiencompote, aardpeer
Reebok pastinaak, vijgen, palmkool
kagoshima wagyu meiknol, zoete ui, runderbouillon
Peer zilverspar, pistache, vanille
www.guyhouben.com_tribeca_fullres-54
www.guyhouben.com_tribeca_fullres-82
www.guyhouben.com_tribeca_fullres-21

You cannot copy content of this page

Wij maken gebruik van cookies. Klik voor meer informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief