Lieve gasten,

Onze aanpassingen voor uw en onze veiligheid

In ons hele restaurant voeren wij de volgende regels door: gepaste afstand tussen de medewerkers onderling en met u als gast, extra hygiënemaatregelen, werken met handschoentjes en extra poetsrondes na elke service, ook tussen lunch en diner.

In het restaurant creëren we extra ruimte tussen de tafels. Mocht het uw voorkeur genieten dan kunnen wij zelfs voor u een aparte zitruimte in het restaurant organiseren.

In de tuin kunt u tussen het groen genieten van zowel lunch als diner. En dat kan nu zelfs extra lang en extra vaak dankzij onze nieuwe overkappingen en heaters.

In de KeukenKamer ontvangen wij voorlopig 6 gasten ipv de 12 voorheen. Daarmee kunnen we gepaste afstand tussen gasten garanderen.

Op het menu: om ons keukenteam een veilige afstand van elkaar te kunnen garanderen serveren we tijdelijk alleen een 6- en 8-gangenmenu en het high end menu. Tijdelijk is er geen a la carte beschikbaar. Wel kunt u de gerechten uit de menu’s los bestellen.

Contactloos betalen: wij accepteren geen contante betalingen. Pinnen kan geheel contactloos, maar pas wel uw limiet even aan. Betaling met creditcard is ook mogelijk maar kan helaas niet volledig contactloos.

Extra zomeropening: dit jaar kunt u de hele zomer bij ons komen genieten! Wij hanteren dit jaar geen zomersluiting.

Wij doen er alles aan om uw en onze gezondheid te beschermen. Maar veilig uit eten kunnen we alleen samen. Neem uw verantwoordelijkheid en neem de regels van het RIVM in acht. Voelt u zich ziek? Blijf dan thuis.

Heeft u vragen of een speciaal verzoek?
Neem dan contact op met onze maître-sommelier Martijn Stuijck via ons vaste nummer 040 226 3232.

Met lieve Groet!

Jan, Claudia en het gehele team van Tribeca

You cannot copy content of this page

Wij maken gebruik van cookies. Klik voor meer informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief