Lieve gasten,

Vanwege de maatregelen van het Rijk hebben wij op 14 oktober helaas onze deuren weer moeten sluiten. Dit doet ons enorm veel pijn, omdat de gastronomie en gastvrijheid diep in ons dna zit. Onze gasten verzorgen en verwennen is wat wij het liefste doen. Wij gaan dat missen! We gaan u missen! Wij hopen dan ook dat we u spoedig, gezond en wel, weer mogen ontvangen in een veilig omgeving.

Heeft u een reservering staan voor de komende vier weken? Dan nemen wij contact met u op!

Met lieve Groet!

Jan, Claudia en het gehele team van Tribeca

VERWENARRANGEMENT

Het is heel spijtig dat we alle reserveringen voor de komende weken hebben moeten annuleren. Daarom willen we u graag tegemoet komen en bieden we een bijzonder VERWEN-arrangement aan, waarvoor u nu al een bon kunt kopen. Zo kijken we met een positieve blik vooruit naar de periode van herstel, waarin de deuren weer open mogen en we weer mogen genieten van het samenzijn. Die periode willen we dan graag met u vieren. 

6-gangen verwenarrangement

Compleet verzorgd 6-gangendiner: laat u door ons verwennen in het restaurant met een 6-gangen Tribeca-menu, inclusief aperitief, wijn-spijscombinaties, water en koffie/thee-servies. Dit arrangement bieden wij nu aan voor 145,- p.p.

High end verwenarrangement

Compleet verzorgd HIGH END 6-gangendiner: laat u door ons verwennen in het restaurant met een 6-gangen High End menu. Wij serveren u topproducten zoals, kaviaar, oesters, langoustine, truffel, wagyu en meer.

Dit voortreffelijke menu wordt begeleid met wijnen uit het hoge segment. Het is kortgezegd een arrangement met alles erop en eraan! Inclusief aperitief, wijn-spijscombinaties, water en koffie/thee-servies. Dit arrangement bieden wij nu aan voor 220,- p.p.

Wij maken gebruik van cookies. Klik voor meer informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief