FINE DINING RESTAURANT

In het fine dining restaurant van Tribeca gaat het om eerlijke smaken. In de gerechten van chef Sobecki proeft u zijn mondiale verleden, met wereldwijde leerscholen van innovatief Amerika tot klassiek Parijs. Een bijzondere combinatie van ver weg en dichtbij, van verfijning en veelzijdigheid. Een mondiaal smaakpalet, gefundeerd op authentieke Franse basis.

In het restaurant is plaats voor 35 gasten en serveren wij lunch en diner. Indien het weer het toelaat, verzorgen wij de lunch en eventueel de start van het diner voor onze restaurantgasten in onze serene schaduwrijke tuin. 

U heeft de keuze uit een tweetal menu’s: ‘Tribeca’ of “The Golden Age’.

Vanaf groepen van zes personen serveren wij in overleg een vooraf besproken menu. Reserveringen voor gezelschappen vanaf zeven personen ontvangen wij graag via de mail.

Tribeca Menu

Holstein rund koolrabi, melisse, codium
St Jacobsschelp wintertruffel, vadouvan, sinaasappel
day catch appropriate garnish
anjou duif trompette de la mort, biet, dragon
Damhert spruit, kweepeer, pastinaak
Pompoen manjari, rozemarijn, limoen
  • 6 course tribeca menu €145

Upon request, we also serve a vegetarian menu. Do you have an allergy? Let us know when you make your reservation and our kitchen team will provide an adapted menu

The Golden Age menu

  • 6 gangen "The Golden Age" €225

Upon request, we also serve a vegetarian menu. Do you have an allergy? Let us know when you make your reservation and our kitchen team will provide an adapted menu

www.guyhouben.com_tribeca_fullres-54
www.guyhouben.com_tribeca_fullres-82
www.guyhouben.com_tribeca_fullres-21

You cannot copy content of this page

Wij maken gebruik van cookies. Klik voor meer informatie.

Sign up for our newsletter